Lidt om os

Overskrift 1

Birte med Dian Shan Never Ending Story & Leif med Dian Shan Jia-Jia.

Lidt om os

Jeg (Birte) fik min første Chow til min 30 års fødselsdag. Det var Fruerlunds Blackie  opdrættet af Jytte Madsen (far Chynangs Nebula, mor Junggwaw,s Western Star) en dejlig stor sort hanhund, som jeg desvære aldrig fik brugt i avl.

Den 13/ 12 81 blev Misja født hos Jytte Beltoft. Vi besøgte hende hver uge til vi kunne få hende med hjem 8 uger gammel (far Yokoti Amigo Mang og mor Tenga) Misja var en dejlig hund, som desværre kun fik en hvalp. Hun døde af kræft den 29/12 89. Det var en meget sørgelig dag.

Den 23/ 3 82 blev Damara Fon Wursata født i Tyskland hos Frau Charlotte Hars. (Hendes far var Banjer med intch, dch, nlch, wa79 moderen var Chang-Sheny Van Mongolie) , Jeg blev en morgen ringet op Berit og Erik fra København ... om vi var interesseret i hende? Om vi var???
Signe, en af vores hundevenner, der kendte Charlotte, tog med til Tyskland, ikke mindst fordi hun var god til tysk.

... Sikke en hvalp!
Hun var noget af det mest bedårende
jeg hidtil havde set, og hun indtog vores hjem, som en primadonna, så hun kom aldrig til at hedde andet end Donna. Hun blev senere parret med Uwang V. Mongolie (far Valric Propet´s Diplomat og mor Wan – Ny V. Mongolie)
en utrolig stor og flot han, tilhørende Helen Thomsen, og vi fik i alt over en årrække 14  dejlige hvalpe, som jeg siden besøgte over hele landet. Donna fik kræft i livmoderen, som så blev fjernet i 1993. Hun blomstrede op igen et års tid, men så var der ikke mere at gøre.

I 1995 mødte jeg Leif. Vi har begge været gift tidligere.

 Jeg fik at vide, at der var hvalpe i linjen efter Donna hos Dan Thinggaard i Struer. Så kan det nok være, vi kom til Struer og fik en god snak med Dan og hans kone. 8 uger senere, hentede vi
 
Mollie
, født den 16/ 11 95 ( far Ba-Tong´s Chaco mor Nin-T´sun Freja) Vi fik desværre ingen levende hvalpe på Mollie. På grund af livmoderbetændelse, fik hun livmoderen fjernet i 1999 og hun døde i januar 2007.

Leif og jeg blev gift  den 18/ 6, 1998 og flyttede ind i vores sommerhus i Kalundborg, som jo så blev til helårs hus. Vi lever tæt på naturen og har det dejligt.Her ses en del af vores hjem. bla. overdækning,ca.55m2,som hundene er glade for i regn

Vi var på familiebesøg i Augustenborg i 2006 og gik en tur hen ad Nørrealle, hvor vi så en Chowvalp i en have. Vi var inde og tale med ejeren, som henviste os til Hanne Fogtmann. Vi ringede til Hanne, da vi kom hjem og så skulle vi til Nord Thy i Jylland for at finde Jegindø. Se det var noget af en opgave, men det lykkedes gudskelov, så fik vi en dejlig snak med Hanne. Hun havde selvfølgelig ingen hvalpe i øjeblikket, men det kunne jo være, der kom en til os, så vi tog tilbage til Sjælland og ventede på en opringning om en lille tæve. Den kom d. 28/10-2006. Vi fik lovning på Dian Shan Jia- Jia (Far Boas Don Juan Malisse og mor Incipit Que Beleza) (kaldet Kiki af os) en utrolig kælen, dejlig og glad hund med det mest bedårende hoved og øjne.

Birte med "Kiki" som i dag 11 måned 2016 er 10 år gammel

I januar, 2008 opdagede vi at Hanne og Kaj ville 
sælge
Dian Shan Never Ending Story
(far Noch Sch Yama Jefferson og mor Incipit Riana) fordi de skulle flytte til mindre omgivelser. Vi havde kigget langt efter ham siden julefrokosten i november 2007, da vi var på besøg hos Hanne og Kaj. Så er det jo godt man har telefon ... De blev meget overraskede over vores
interesse for Never Ending Story (vi havde jo
aldrig fortalt dem, vi var interreserede i ham).
Turen gik igen til Jegindø ...
Sikke en hanhund ... han er bare så flot og maskulin,
så tak for ham (vi kalder ham Micka).

Og sådan ser Miska ud i dag 11 måned 2016 9 år gammel en godmodig bamse som elsker alle,der gir et kram

  i dag 11 måned 2016.
Har vi Kiki -Miska,og Dina,vi har måtte sige farvel til to dejlige Chower vores sorte Queen  og en merget ung rød korthåret han,Asli.
Det gør forfærdelig ondt ,det er jo familie medlemmer.
vores Asli .Som vi måtte sige farvel til.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Jens Larsen | Svar 23.06.2018 10:47

Flot side

leif frandsen 23.06.2018 23:10

mange tak

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.03 | 20:07

Hej Birte og Leif ☺️
Har søgt på livet løs efter en hvalp. Kender i nogen som sælger en hvalp? Eller nogen som får en kuld?
Mvh Mikkel og Nikoline

...
13.11 | 21:23

Hej Birte og Leif.
Ville høre om i stadig har nogle hvalpe til salg? Vi er er en familie på 2 som søger vores 3 medlem. Vi bor i Hvidovre.
Mvh Bella og Heidi

...
03.11 | 21:26

Hej Birte og Leif.
Har i stadig jeres røde han til salg ?
Vi er en familie på 4 der bor i Hørsholm med masser af natur og mangler et familie medlem. Mvh Trine

...
21.09 | 16:40

Kan i evt hjælpe der

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE